Skip Sidebar
Centerrr Almen

Centerrr Almen

Non-profit

Over ons

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de ...

Mensen met een beperking
Deel
Strijkkoning(in)'

Strijkkoning(in)'

Structureel werk · 1–4 uur/week
Dorpsstraat 31, 7218 AB Almen, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Centerrr Almen
#30255
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Strijkkoningin/30255 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Strijk jij graag de vouwen glad? En wil je daarnaast een steentje bijdragen aan onze prachtige Centerrr in Almen? Kom dan kennismaken met ons!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Centerrr is de supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een Win-Win situatie gecreëerd.


We zijn op zoek naar

een enthousiast iemand die dolgraag de 'plooien' van linnen en katoen glad wil strijken.


Wat vragen we van je

Ben je handig met een strijkbout en strijkplank en kan je ons daarnaast een paar uurtjes per 2 a 3 weken komen helpen? Zet je kwaliteiten dan bij ons in en kom ons team versterken.

 

Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse zomer bbq, kerstborrel en maken wij onze vrijwilligers blij met een kerstpakket.

Interesse?

Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Almen Activiteiten > Centerrr Almen > Strijkkoning(in)'

Over Centerrr Almen

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.