Skip Sidebar
Centerrr Almen

Centerrr Almen

Non-profit

Over ons

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de ...

Mensen met een beperking
Deel
Groen is doen!

Groen is doen!

Structureel werk · 1–2 uur/week
Dorpsstraat 31, 7218 AB Almen, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Centerrr Almen
#30256
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Groen-is-doen/30256 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij bij Centerrr..., hebben een leuk en mooi voortuintje, dat op zoek is naar wat 'groene vingers'.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Centerrr is de supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een Win-Win situatie gecreëerd.


We zijn op zoek naar

iemand die het leuk vindt, om samen met onze medewerkers, een dagdeel in het kwartaal ons voortuintje te onderhouden.  


Wat vragen we van je

Ben je enthousiast en wil je graag je 'groene vingers' bijdragen aan onze voortuin? Kom binnenlopen en maak kennis met ons. Laat de voortuin 'de entree' worden van onze prachtige Centerrr.

 

Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse zomer bbq, kerstborrel en maken wij onze vrijwilligers blij met een kerstpakket.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Centerrr Almen

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.