Broodafdeling

Broodafdeling

Structureel werk · 0–20 uur/week
Dorpsstraat 31, 7218 AB Almen, Netherlands
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Centerrr Almen
#45746
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Broodafdeling/45746 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om met klanten om te gaan en heb jij affiniteit met brood? Dan zijn jouw helpende handen zeer welkom op de broodafdeling.

Uitgebreide omschrijving

SAMENVATTING

Vind jij het leuk om met klanten om te gaan en heb jij affiniteit met brood? Dan zijn jouw helpende handen zeer welkom op de broodafdeling.


UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Wie zijn wij

Centerrr is de supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een Win-Win situatie gecreëerd.


We zijn op zoek naar

een enthousiast iemand die ons graag 's morgens vanaf 8 uur wil helpen op de broodafdeling.


Wat vragen we van je

Ga jij graag met mensen om en ben jij klantvriendelijke en kan je ons daarnaast een paar uurtjes per week komen helpen? Zet je kwaliteiten dan bij ons in en kom ons team versterken.

 

Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse zomer bbq, kerstborrel en maken wij onze vrijwilligers blij met een kerstpakket.


Interesse?

Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Centerrr Almen

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.