Skip Navigation
Centerrr Almen

Centerrr Almen

Non-profit

Over ons

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de ...

Mensen met een beperking
Deel

Bezorg(st)ers

1–4 uur/week
Dorpsstraat 31, 7218 AB Almen, Netherlands
Zorg en hulpverlening
2 plaatsen over.
#30201
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Bezorgsters/30201 om je aan te melden
SamenvattingBreng jij de boodschappen bij mensen aan huis, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen?
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Centerrr is de supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een Win-Win situatie gecreëerd.


We zijn op zoek naar

Wij zoeken bezorg(st)ers die op dinsdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend boodschappen willen bezorgen. Het werken met verschillende mensen brengt veel sociale contacten met zich mee. Wanneer je boodschappen bij mensen aan huis bezorgt, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen, is de dankbaarheid enorm groot. Deze mensen zijn afhankelijk van onze service.


Wat vragen we van je

Binnen ons concept hechten wij veel waarde aan mensen die goed in teamverband kunnen samenwerken. 

Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse zomer bbq, kerstborrel en maken wij onze vrijwilligers blij met een kerstpakket.

.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Centerrr Almen
Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.

2 plaatsen over.
#30201
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Bezorgsters/30201 om je aan te melden