Bezorg(st)ers

Bezorg(st)ers

Structureel werk · 1–4 uur/week
Dorpsstraat 31, 7218 AB Almen, Netherlands
HulpverleningZorg
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Centerrr Almen
#30201
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Centerrr-Almen/activiteiten/Bezorgsters/30201 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Breng jij de boodschappen bij mensen aan huis, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Centerrr is de supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een Win-Win situatie gecreëerd.


We zijn op zoek naar

Wij zoeken bezorg(st)ers die op dinsdagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend boodschappen willen bezorgen. Het werken met verschillende mensen brengt veel sociale contacten met zich mee. Wanneer je boodschappen bij mensen aan huis bezorgt, die dit niet meer zelfstandig kunnen doen, is de dankbaarheid enorm groot. Deze mensen zijn afhankelijk van onze service.


Wat vragen we van je

Binnen ons concept hechten wij veel waarde aan mensen die goed in teamverband kunnen samenwerken. 

Wat bieden wij

Werken in een gezellige en afwisselende omgeving. Het sociale aspect is bij ons zeer belangrijk. Daarnaast krijg je als vrijwilliger veel waardering en kan je aansluiten bij onze jaarlijkse zomer bbq, kerstborrel en maken wij onze vrijwilligers blij met een kerstpakket.

.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Centerrr Almen

Centerrr is een supermarkt met meerwaarde. Door in te zetten op kleinschalige service, (regionale) producten van uitstekende kwaliteit en door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij krijgen op maat gesneden leer-/werktrajecten of zinvolle dagbesteding aangeboden in een normale werkomgeving. De dorpsbewoners kunnen voor hun dagelijkse boodschappen gewoon om de hoek terecht. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.