Voorlichters

Voorlichters

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Lochem, Gelderland 7241 AH, Nederland
Marketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Alzheimer Nederland Oost Gelderland
#30115
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Alzheimer-Nederland-Oost-Gelderland/activiteiten/Voorlichters/30115 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de voorlichter voor Alzheimer NL die wij in deze regio zoeken?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar                                      

een voorlichter. Als voorlichter verzorg je op aanvraag een lezing, voorlichting en/of scholing aan uiteenlopende doelgroepen. Je maakt mensen binnen de regio attent op de mogelijkheid van het geven van lezingen.

 

Wat vragen we van je

Als vrijwilliger ben je enthousiast om voorlichting over dementie te geven, eventueel in samenwerking met ketenpartners. Je hebt daarnaast voldoende kennis van ziektebeelden m.b.t. dementie en kennis van de inhoud van brochures en informatie van Alzheimer Nederland. Je weet waar de eigen kennisgrens ligt en je hebt inzicht in de regionale sociale kaart. Je beschikt over goede spreekvaardigheid en je hebt ervaring met het houden van presentaties.

 

Wat bieden wij

Aan de enthousiaste kandidaat bieden wij een inspirerende en zinvolle vrijwilligersfunctie. Je krijgt een passende training, ondersteuning en achtergrondmaterialen vanuit Alzheimer Nederland (landelijk) en het team van voorlichters en bestuur van afdeling Oost Gelderland. Er is mogelijkheid voor kennisuitwisseling met andere voorlichters in de regio Oost Gelderland. Als vrijwilliger ontvang je reiskostenvergoeding.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Alzheimer Nederland Oost Gelderland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil.