Belangenbehartiger lokaal

Belangenbehartiger lokaal

Structureel werk · 1–2 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Marketing & Communicatie
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Alzheimer Nederland Oost Gelderland
#30356
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Alzheimer-Nederland-Oost-Gelderland/activiteiten/Belangenbehartiger-lokaal/30356 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Kom ons dan helpen!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Een verbindend talent met oog voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten. Voor versterking in ons team 'Belangenbehartigers' binnen onze regio Oost Gelderland zijn wij op zoek naar jou!


Wat vragen we

Ben jij de voorlichter die het een uitdaging vindt om in de regio informatie te geven over dementie? Goede contactuele eigenschappen zijn hierbij uiteraard van groot belang. Evenals een passie en gevoel tot het overbrengen van de impact dat dementie op de persoon en de omgeving heeft.  


Wat bieden wij

Kijk op de website van Alzheimer NL voor meer informatie. We gaan graag met je in gesprek om ons mooie werk toe te lichten, je meer te vertellen over de functies en de mogelijkheden je te kunnen ontwikkelen door o.a. het volgen van cursussen. 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Alzheimer Nederland Oost Gelderland

Alzheimer Nederland zet zich in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met duizenden vrijwilligers, mensen met dementie, mantelzorgers, onderzoekers, donateurs en collectanten, werken wij aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij hebben één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Samen maken we het verschil.