Ga jij voor duurzaamheid en hergebruik?

Ga jij voor duurzaamheid en hergebruik?

Structureel werk · 4–8 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkWinkelSociaal contact
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
2Switch
#44953
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/2Switch1/activiteiten/Ga-jij-voor-duurzaamheid-en-hergebruik/44953 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Draag jij de kringloop een warm hart toe en werk je graag met mensen? Vind je duurzaamheid en hergebruik belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Bij 2Switch is geen dag hetzelfde. De dynamiek in de kringloopwinkels is uniek, net als de mensen die er werken. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld kassawerkzaamheden, het te woord staan van klanten, sorteren en prijzen van tweedehands goederen en het aanvullen van de winkel. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de winkel er altijd netjes en aantrekkelijk uitziet.


Ben jij klantvriendelijk en sociaal en wil jij jouw kennis en talent op een nuttige en vooral leuke manier inzetten? Vraag dan naar de mogelijkheden in de winkel.  

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over 2Switch

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Ons hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. De organisatie doet dit o.a. door mensen die ondersteuning kunnen gebruiken laagdrempelig, zinvol werk te bieden. 2Switch is een maatschappelijke onderneming. Wij willen als innovatief bedrijf bijdragen aan een betere, meer duurzame woon-, leef- en werkomgeving van mensen. We zijn actief op het gebied van mensontwikkeling, hergebruik van goederen en met klussen in en om de woning.
Met onze kringloopwinkels leveren we een belangrijke bijdrage aan verlenging van de levenscyclus van heel veel herbruikbare goederen. Zo verkleinen we de afvalberg en daarmee onze ecologische voetprint. Ook dragen wij bij aan verbetering van de leefbaarheid in wijken. We staan bekend als werkleerbedrijf voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken, zodat zij hun positie in de maatschappij fundamenteel en duurzaam kunnen verbeteren. 2Switch is ervan overtuigd dat je door samen te werken sterker staat. Wij hebben daarom in de loop van de jaren de krachten gebundeld met organisaties die op ons leken, of juist andere specialismen te bieden hadden. Op die manier is 2Switch uitgegroeid tot een sterke speler op het gebied van leerwerktrajecten, kringloop, wijkaanpak en recycling.