Post | juni 2022 | Nieuws | 1 min lezen

Expositie "bijzonder mens" nu te zien in Gudula!

Een elftal getalenteerde studenten van de fotografie opleiding van het ROC van Twente heeft het afgelopen jaar diverse vrijwilligers van Zorggroep Sint Maarten op de gevoelige plaat gezet. Het resultaat van deze bijzondere ontmoeting tussen jong en oud is te zien in de reizende foto-expositie ‘Bijzonder Mens’ die alle locaties van de Zorggroep aandoet. De expositie is van 10 juni tot 23 juni te zien in onze locatie Gudula, Oosterwal 18 Lochem

 

Jaar van de Vrijwillige inzet 

De expositie vloeit voort uit het Nationaal Jaar van de Vrijwillige Inzet waarin ook binnen de Zorggroep het afgelopen jaar met diverse activiteiten is stilgestaan bij de belangrijke waarde die vrijwilligers hebben in onze samenleving. Om vrijwilligers in de spotlights te zetten is de samenwerking gezocht met fotografie studenten van het ROC van Twente.  

 

Gedeelde passies 

De studenten brachten voor hun eindopdracht een ‘bijzonder persoon’ in beeld. Jong en oud gingen met elkaar in gesprek en kwamen er soms achter dat ze dezelfde passie delen. Er vonden vervolgens echte fotoshoots plaats op diverse locaties van de Zorggroep in Twente. Hierin gaven de studenten op creatieve wijze een gezicht aan de vrijwilligers en hun talenten. Het resultaat is een prachtige expositie geworden die de komende maanden rondreist langs alle locaties van de Zorggroep.   

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Richtlijnen in Coronatijd

| Nieuws
Vanaf 1 juli zijn de coronamaatregelen versoepeld. Daarom heeft NOV, Vereniging Nederlandse Organisaties ...
Lees meer

IK ZIE JE! Hoe de liefde overeind blijft in Coronatijd

| Nieuws
11 maart 2020 de wereld komt tot stilstand. Corona heeft iedereen in zijn greep. Blijf thuis, is de ...
Lees meer

Denk, praat en beslis mee!

| Nieuws
De Adviesraad Sociaal Domein gemeente Lochem
adviseert het college van burgemeester en wethouders gevraagd ...
Lees meer