Ik kies voor mijn talent(en)!

Een gratis talentgesprek voor vrijwilligers in de gemeente Lochem.

Geeft het je voldoening om voor een ander te zorgen en hem of haar te zien schitteren? Geniet je daar stilletjes achter de schermen van? Dan ben je vast een 'stille helper'.


Leef je in het hier en nu, neem je de dagen zoals ze komen en ben je baas over je eigen agenda? Krijg je energie van onverwachte veranderingen? Misschien ben je dan wel een 'momentgenieter'!


Of zet je je tanden graag in complexe vraagstukken, kun je veel informatie verwerken en zie je snel patronen en structuren? Kun je compolexe zaken eenvoudig aan anderen uitleggen? Je zou zo maar een 'ontrafelaar' kunnen zijn!


Als je vrijwilligerswerk gaat doen heb je vaak de neiging om te doen waar je goed in bent. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar misschien zijn er ook talenten in jou die jou heel veel voldoening kunnen geven, maar waar je niet zo 123 aan denkt!


In een Talentgesprek met 1 van onze Talentenfluisteraars ga je samen kijken welke talenten er bij jou horen en hoe je die zou kunnen inzetten in vrijwilligerswerk.


Een Talentgesprek duurt ongeveer een uur en is gratis voor vrijwilligers in de Gemeente Lochem die staan ingeschreven bij Lochem Doet.


Je vraagt een gesprek aan middels onderstaande knop en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek.

talent