Skip Sidebar
't Overschotje

't Overschotje

Non-profit

Over ons

In maart 2024 starten we in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds met het project De Derde Helft. Met het project willen we ouderen letterlijk en figuurlijk weer aan het bewegen krijgen door o.a ...

OuderenZorgWelzijn
Deel
De Derde Helft

De Derde Helft

Structureel werk · 1–4 uur/week · Start vanaf 20 mrt 2024
De Elzelaan 1, 7241 RX Lochem, Nederland
OuderenZorgWelzijn
Aanmeldingen sluiten in 3 days.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
't Overschotje
#74749
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/t-Overschotje/activiteiten/De-Derde-Helft/74749 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij de sportvereniging "T Overschotje gaan we in samenwerking met nationaal ouderenfonds ouderen stimuleren om meer te bewegen.

Uitgebreide omschrijving

“t Overschotje (en de andere verenigingen) willen het sportpark door een veel grotere groep mensen laten gebruiken. Met De Derde Helft wil men ouderen die nu nog niet bewegen, motiveren en verleiden om naar het sportpark te komen en daar samen activiteiten op het snijvlak van sport, bewegen en cultuur te beoefenen.

Kortom een ontmoetingsplaats voor mensen die nu nog thuis zitten en geen of nauwelijks sociale contacten hebben.

Gezien de omvang van de vereniging kiest ’t Overschotje er voor om klein te beginnen en al werkende weg het project uit te breiden. Het project kan uitgroeien naar mate de samenwerking tussen de verenigingen meer vorm krijgt en dit wordt verstrekt als er zicht is op een nieuwe grote accommodatie.

 Wij zoeken vrijwilligers die als gastheer / vrouw willen optreden, mensen ontvangen en stimuleren om aan de beweegactiviteiten deel te nemen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 3 days.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over 't Overschotje

In maart 2024 starten we in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds met het project De Derde Helft. Met het project willen we ouderen letterlijk en figuurlijk weer aan het bewegen krijgen door o.a. jeu de boule, bowls en koersbal te gaan spelen. Voor het project zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen. Interesse neem contact op met Jan Lenselink 0573 452827.