Zangtalent

Zangtalent

Structureel werk · 1 uur/week
Graaf Ottoweg 19, 7241 DE Lochem, Netherlands
Sociaal contactKlussen
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Zozijn
#30180
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zozijn1/activiteiten/Zangtalent/30180 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zing jij met ons mee?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent. Is dat niet een wens van ons allemaal? Toch is het vaak moeilijk om dat zelf te doen: een ander echt zien! Bij Zozijn willen we onze cliënten graag tot bloei laten komen. Dit doen we door het bieden van zorg en ondersteuning, zorg die we direct aan de cliënt bieden of ondersteuning vanaf ons dienstencentrum.


We zijn op zoek naar

In de soosruimte (huiskamer) van de locatie Albert Hahnweg zijn er een aantal cliënten, die het heerlijk zouden vinden als er iemand wat liedjes komt zingen. Als je dit kan doen onder begeleiding van bijvoorbeeld een gitaar, lier, harpje of ander zacht instrument, dan is dit helemaal fantastisch. Wie kent er liedjes uit de "oude doos" en vindt het leuk om die met regelmaat te komen zingen. Er is een rustige gemoedelijke sfeer in de huiskamer met een paar cliënten.


Wat vragen we van je

Een zangtalent die op een rustige manier wat oude liedjes kent en deze wil zingen met onze bewoners. Het liefst met een zacht klinkend, rustig instrument.


Wat bieden wij

Je doet er de cliënten een groot plezier mee en die waardering laten ze op hun manier merken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Zozijn

Zozijn ziet het als opdracht om mensen tot bloei te laten komen. Wij zorgen voor een warme en leerrijke omgeving, waarin liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning wordt geboden aan iedereen die aan ons is toevertrouwd. Alles draait om jou en je familie, jouw leven en zelfstandigheid. Wij sluiten aan bij wat jij belangrijk vindt, vanuit een gelijkwaardige dialoog en een gelijkwaardig belang. Daarbij werken alle medewerkers samen.