Skip Sidebar
Zozijn

Zozijn

Non-profit

Over ons

Zozijn ziet het als opdracht om mensen tot bloei te laten komen. Wij zorgen voor een warme en leerrijke omgeving, waarin liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning wordt geboden aan iedereen ...

Mensen met een beperking
Deel
Kookbegeleiders

Kookbegeleiders

Structureel werk · 2 uur/week
Graaf Ottoweg 19, 7241 DE Lochem, Netherlands
Koken & etenSociaal contact
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zozijn
#30217
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zozijn1/activiteiten/Kookbegeleiders/30217 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij ons met koken?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent. Is dat niet een wens van ons allemaal? Toch is het vaak moeilijk om dat zelf te doen: een ander echt zien. Bij Zozijn willen we onze cliënten graag tot bloei laten komen. Dit doen we door het bieden van zorg en ondersteuning, zorg die we direct aan de cliënt bieden of ondersteuning vanaf ons dienstencentrum.


We zijn op zoek naar

mensen die samen met onze cliënten een maaltijd willen verzorgen. Het koken vindt plaats in Dagcentrum De Oever in Lochem. De leeftijd van de deelnemers aan deze kookactiviteit is tussen de 25 en 74 jaar. Je draagt samen zorg voor het hele proces: van boodschappen doen tot koken en het samen eten en daarna de afwas verzorgen. Er wordt gekookt voor circa 8 a 12 mensen. Je staat er niet alleen voor. Er is altijd een medewerker van Zozijn in het gebouw aanwezig. 


Wat vragen we van je

De deelnemers hebben ondersteuning en begeleiding nodig tijdens het koken. Het is de bedoeling dat zij koken en dat jij zorgt voor begeleiding, maar ook coacht tussen de samenwerking en communicatie van de deelnemers. Daar waar nodig leer je de 4 koks nieuwe recepten om zo hun zelfstandigheid te vergroten. De deelnemers dekken geheel zelfstandig de tafels en tijdens het eten zorg je samen met een medewerker van Zozijn voor het sociale gebeuren. Ben jij degene die ons kan helpen met koken en zorgt voor een goede sfeer en gezelligheid? Neem dan snel contact op!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Zozijn > Kookbegeleiders

Over Zozijn

Zozijn ziet het als opdracht om mensen tot bloei te laten komen. Wij zorgen voor een warme en leerrijke omgeving, waarin liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning wordt geboden aan iedereen die aan ons is toevertrouwd. Alles draait om jou en je familie, jouw leven en zelfstandigheid. Wij sluiten aan bij wat jij belangrijk vindt, vanuit een gelijkwaardige dialoog en een gelijkwaardig belang. Daarbij werken alle medewerkers samen.