Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider

Structureel werk · 2–4 uur/week
François Ballochilaan 115, 7242 AS Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contactKlussen
Mensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zozijn: Ballochilaan huiskamer
#30200
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zozijn-Ballochilaan-huiskamer/activiteiten/Activiteitenbegeleider/30200 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zozijn heeft meer dan 725 vrijwilligers, ben jij de volgende?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Cliënten die graag zelfstandig willen wonen, maar die op specifieke momenten toch ondersteuning nodig hebben, kunnen vanuit Zozijn terecht op de François Ballochilaan. De begeleiding op de François Ballochilaan is gericht op begeleid zelfstandig wonen. De momenten van ondersteuning komen voort uit het individuele zorgplan.


We zijn op zoek naar

enthousiaste activiteitenbegeleiders, die gewoon ergens een kopje koffie willen drinken of samen een heerlijke wandeling willen maken met onze bewoners. Je bent bij ons van onschatbare waarde voor mensen met een beperking. Want voor hen zijn alledaagse dingen niet altijd vanzelfsprekend. Dat kan het wel zijn, samen met jou, want jij maakt het verschil!

 

Wat vragen we van je

Heb je humor, ben je sociaal en betrouwbaar? Heb je daarnaast affiniteit met onze doelgroep en weet je van aanpakken? Ben je iemand met een gezellige en warme persoonlijkheid en toon je veel initiatief? Neem dan contact met ons op en samen maken we het verschil!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zozijn: Ballochilaan huiskamer

Als je graag zelfstandig wilt wonen, maar op specifieke momenten toch ondersteuning nodig hebt, kun je terecht op de François Ballochilaan. Je hebt hier je eigen appartement. De begeleiding op de François Ballochilaan is gericht op begeleid zelfstandig wonen. De momenten van ondersteuning komen voort uit het individuele zorgplan.