Skip Sidebar

Over ons

Vanuit vijf gemeenschappen in Noordoost-Nederland delen we ons leven. Onze locaties en ambulante diensten trekken binnen deze gemeenschappen samen op en staan in nauw contact met de mensen, ...

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel
Activiteitenmaatje

Activiteitenmaatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Oosterwal 18, 7241 AR Lochem, Netherlands
HulpverleningOndersteunend werkZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorgroep Sint Maarten Gudula
#30133
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zorgroep-Sint-Maarten-Gudula/activiteiten/Activiteitenmaatje/30133 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ga de uitdaging aan en maak samen het verschil voor onze bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Zorggroep Sint Maarten helpt met name ouderen om de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Dat doen wij door integrale zorg te leveren. Integrale zorg betekent dat wij alle zorg leveren die een mens nodig heeft. Onze missie gaat verder dan zorg alleen. Bewoners, cliënten, familie en vrienden, onze medewerkers en vrijwilligers maken deel uit van "onze" gemeenschap. Wij delen en genieten van elkaars ervaring, persoonlijkheid, talent en kracht. De aandacht die we geven vinden we vanzelfsprekend, maar kunnen wij zeker niet alleen. Vandaar dat wij ook heel blij zijn met onze vrijwilligers.


We zijn op zoek naar

activiteitenmaatjes voor onze locatie Gudula in Lochem. Wij bieden namelijk veel mogelijkheden en zijn op zoek naar vrijwilligers die bewoners kunnen helpen met diverse activiteiten. Zo zijn we op zoek naar mensen die kunnen assisteren bij de broodmaaltijd van 16.30-18.30 uur of op zondagochtend bij de warme maaltijd tussen de middag. Ook tijdens het koffie drinken op zaterdagavond van 18.30 - 20.00 uur als ook in het weekend van 09.45 - 12.00 uur zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen helpen.                                                          Uiteraard zijn we ook erg blij als een vrijwilliger met een eigen idee of initiatief komt. Zet je eigen talenten in. Laat het ons weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!             


Wat vragen we van je

Wij werken met mensen en dat is boeiend en intensief tegelijk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je als vrijwilliger klantgericht bent en dat je uiteraard respect hebt voor onze bewoners. Juist de menselijke kant vormt bij ons de basis voor een prettige werksfeer. Krijg je veel voldoening in het werken met mensen, waar je echt iets voor kunt betekenen? Ben je daarnaast actief en kan je zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou.  

 

Wat bieden wij

Je komt bij ons terecht in leuke teams, waarin ook je mening van belang is. Zorggroep Sint Maarten biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en je eigen kwaliteiten in te zetten. Hiernaast is het vrijwilligerswerk goed geregeld door middel van heldere afspraken. Eveneens is op elke locatie een vrijwilligerscoördinator werkzaam die zorgt voor professionele begeleiding. ​Ook enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak samen het verschil voor onze bewoners!!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorgroep Sint Maarten Gudula

Vanuit vijf gemeenschappen in Noordoost-Nederland delen we ons leven. Onze locaties en ambulante diensten trekken binnen deze gemeenschappen samen op en staan in nauw contact met de mensen, verenigingen, instellingen en organisaties in onze omgeving. Zorggroep Sint Maarten beschikt in totaal over 16 locaties waar u prettig kunt wonen en alle zorg en begeleiding kunt krijgen die u nodig hebt. Via onderstaand onderstaand overzicht kunt u meer informatie inwinnen over onze verschillende locaties. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een rondleiding!