Kom jij de gezelligheid delen?

Kom jij de gezelligheid delen?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Belterweg 2, 7217 PM Harfsen, Netherlands
HulpverleningZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Zorgboerderij 't Heuvel
#30261
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Zorgboerderij-t-Heuvel/activiteiten/Kom-jij-de-gezelligheid-delen/30261 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zie jij het voor je dat je net als onze ouderen, na een dag vol eigen invulling, met een lach naar huis gaat? Kom dan kennismaken en laat je verrassen door onze mooie zorgboerderij!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Zorgboerderij 't Heuvel bevindt zich op het kippen- en hobbyveebedrijf van de familie Korenblik in Harfsen. Wij bieden dagverzorging aan ouderen. De mensen uit deze doelgroep zijn meestal al jaren uit het geregelde leven van de werkende maatschappij en daar spelen wij op in door 'niets moet, bijna alles mag'. Wij gaan dus in op de behoefte van de bezoeker. 't Heuvel geeft daar waar mogelijk ruimte voor.


We zijn op zoek naar

mensen die er 'echt willen zijn' voor onze ouderen. Wij zijn elke week 3 dagen open, namelijk op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 - 16:00 uur. Ben jij een dag beschikbaar en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan iemands mooie oude dag? Laat het ons dan weten! Onze ervaring is dat de ouderen werkelijk bij ons genieten en dat er een grote verscheidenheid bestaat naar afkomst, opleiding en hobby's. Ook dat draagt bij aan de gezelligheid op de boerderij!


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger is het fijn dat je affiniteit hebt met onze doelgroep en dat je er echt kan zijn voor onze ouderen. Dus echte aandacht en een luisterend oor bieden is heel belangrijk. Ook onze ouderen op hun eigen manier betrekken bij activiteiten is heel prettig. Beschik je daarnaast over de nodige 'eerlijke' humor? Kom dan kennismaken en ga net als onze bewoners met een grote glimlach weer naar huis!

 

Wat bieden wij

We bieden veel gezelligheid op onze boerderij en je kan meedoen aan alle activiteiten. Daarnaast wordt samen en in overleg met de ouderen 's middags warm eten klaargemaakt en gegeten. Je hebt dan de mogelijkheid om mee te eten en ook zijn er op vaste momenten in het jaar dat vrijwilligers een attentie ontvangen. 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Zorgboerderij 't Heuvel

Zorgboerderij 't Heuvel bevindt zich op het draaiende agrarische kippen- en koeienbedrijf van de familie Korenblik in Harfsen. 't Heuvel biedt dagverzorging aan ouderen.
Wij willen graag dat de ouderen van vandaag meer keuze hebben, ook wanneer ze afhankelijk worden van anderen. De mensen uit onze doelgroep zijn meestal al jaren uit het geregelde leven van de werkende maatschappij en dus gewend hun eigen gang te kunnen gaan. 't Heuvel geeft daar waar mogelijk ruimte voor.