Skip Sidebar
WSV DOS Barchem

WSV DOS Barchem

Non-profit

Over ons

Wandelsportvereniging DOS (Door Oefening Sterk) Barchem is op 27 november 1961 opgericht. Inmiddels hebben we ca. 160 leden. In de (bijna) zestig jaar dat de vereniging bestaat is er veel veranderd ...

Sport & Recreatie
Deel
Word jij onze nieuwe secretaris?!

Word jij onze nieuwe secretaris?!

Structureel werk · 1–2 uur/week
Barchem, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkLezen & schrijvenBestuurSociale mediaAdministratie
Sport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
WSV DOS Barchem
#30557
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/WSV-DOS-Barchem/activiteiten/Word-jij-onze-nieuwe-secretaris/30557 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je goed met taal én social media-vaardig? Dan ben JIJ de geschikte secretaris voor onze wandelvereniging. Neem snel contact op!!

Uitgebreide omschrijving

Wandelsportvereniging DOS-Barchem organiseert jaarlijks vijf winterwandelingen, de Avond4daagse en de Landgoederentocht.

Het bestuur en de verschillende commissies, die allemaal bestaan uit vrijwilligers, zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt: van het uitzetten van de routes en het bemannen van het startbureau tot het inschrijven van nieuwe leden en organiseren van leuke activiteiten.


Wil jij je inzetten voor onze vereniging? Ben je goed met taal én handig met social media, dan zoeken wij jou! Als secretaris bereid je de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen voor en notuleert deze. Verder beantwoord je e-mails, stel je nieuwsbrieven op, schrijft artikeltjes voor de krant en voor onze facebookpagina. Daarnaast houd je de website up-to-date en verricht andere administratieve werkzaamheden.


Is je interesse gewekt? Neem dan z.s.m. contact op!


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over WSV DOS Barchem

Wandelsportvereniging DOS (Door Oefening Sterk) Barchem is op 27 november 1961 opgericht. Inmiddels hebben we ca. 160 leden. In de (bijna) zestig jaar dat de vereniging bestaat is er veel veranderd binnen de wandelsport. Zo werd vroeger in groepsverband gelopen voor punten, nu wandelt iedereen; alleen, met familie of met vrienden.
Kom wandelen. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk in beweging!