Skip Sidebar

Over ons

De Vereniging KunstKring Ruurlo heeft zich tot doel gesteld cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel

Vacature fotograaf

Taak · 2–4 uur
Nieuwe Weg 5, 7261 NL Ruurlo, Netherlands
Fotografie & film
Kunst & cultuurOnderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Kunstkring Ruurlo
#51216
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Kunstkring-Ruurlo/activiteiten/Vacature-fotograaf/51216 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht: enthousiaste en ervaren fotograaf die onze activiteiten zoals concerten, openingen van tentoonstellingen, op de gevoelige plaat wil vastleggen.

Uitgebreide omschrijving

  • Met spoed gezocht: enthousiaste en ervaren fotograaf die onze activiteiten zoals concerten, openingen van tentoonstellingen, cursussen, enzovoort op de gevoelige plaat wil vastleggen. De foto's dienen bruikbaar te zijn voor PR doeleinden, zoals persberichten in kranten, de website en digitale nieuwsbrieven.

Heb je tijd, zin en belangstelling om in een creatieve omgeving je hobby in te zetten dan ben je van harte welkom. De tijdsbesteding is afhankelijk van jouzelf. De concerten en lezingen vinden normaliter 1 maal per maand plaats op de zaterdagavond. Wil je de cursussen fotograferen, dan is dat meestal 's middags.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Kulturhus Ruurlo
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vereniging Kunstkring Ruurlo

De Vereniging KunstKring Ruurlo heeft zich tot doel gesteld cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en exposities.
De KunstKring Ruurlo is een vereniging van vrijwilligers en heeft de ANBI-status.

In 2020 viert de KunstKring Ruurlo haar 25-jarige bestaan.
Met bijna 300 leden is de KunstKring Ruurlo een vereniging die ertoe doet. Veel van die leden zijn ook actief binnen de vereniging als vrijwilliger.
Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, exposities, cursussen en lezingen.