Skip Sidebar

Over ons

Vereniging KunstKring Ruurlo wil kunst en cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en exposities ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel
Vacature bediening Licht & Geluid

Vacature bediening Licht & Geluid

Project (Tijdelijk) · 4-8 uur/maand · Voor ongeveer 24 maanden
Nieuwe Weg 5, 7261 NL Ruurlo, Netherlands
Evenement & festival
Kunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Vereniging Kunstkring Ruurlo
#51215
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Kunstkring-Ruurlo/activiteiten/Vacature-bedieining-Licht--Geluid/51215 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken technische mensen die het leuk vinden om in een gezellig team de verlichting en het geluid te regelen bij concerten en lezingen. Paar keer per maand.

Uitgebreide omschrijving

Vacature voor Licht en Geluid

Door uitbreiding van activiteiten is er is weer plaats voor een vrijwilliger in ons gezellige technische team voor Licht en Geluid! Voor activiteiten zoals concerten, lezingen, exposities en bijeenkomsten moeten allerlei technische zaken worden aangesloten. Van microfoons tot ledlampen en van laptops tot lichttafel. Kabels uitrollen, lampen instellen en nog veel meer van deze technische zaken maar ook daarna weer netjes opruimen. Heel leuk werk in een team en je ontmoet ook musici en sprekers en kunt mee kijken achter de schermen. In de regel vinden de concerten en lezingen plaats tussen begin oktober en eind april. Vrijwel altijd 's avonds. In de namiddag wordt de zaal ingericht en de lampen afgesteld.

Ben je technisch aangelegd en of wil je dit ‘vak’ leren, meld je dan aan via Louis Swart in Ruurlo.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Kulturhus Ruurlo, Nieuweweg 5 7261NL Ruurlo
Activiteit Delen
Ruurlo Activiteiten > Vereniging Kunstkring Ruurlo > Vacature bediening Licht & Geluid

Over Vereniging Kunstkring Ruurlo

Vereniging KunstKring Ruurlo wil kunst en cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en exposities.
De KunstKring werkt met vrijwilligers en heeft de ANBI-status.

In 2020 vierde de KunstKring Ruurlo haar 25-jarige bestaan.
Met bijna 350 leden is de KunstKring Ruurlo een vereniging die ertoe doet. Veel van die leden zijn ook actief binnen de vereniging als vrijwilliger.
Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, exposities, cursussen en lezingen.