Skip Sidebar

Over ons

De Vereniging KunstKring Ruurlo heeft zich tot doel gesteld cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel

Vacature bedieining Licht & Geluid

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 8 apr 2022
Nieuwe Weg 5, 7261 NL Ruurlo, Netherlands
Evenement & festival
Kunst & cultuurOnderwijs
Aanmeldingen sluiten in 3 years.
Activiteit Delen
Vereniging Kunstkring Ruurlo
#51215
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Kunstkring-Ruurlo/activiteiten/Vacature-bedieining-Licht--Geluid/51215 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken iemand die technisch is aangelegd en het leuk vindt om in een gezellig team de handen uit de mouwen te steken.

Uitgebreide omschrijving

Vacature voor Licht en Geluid

Door uitbreiding van activiteiten is er is weer plaats voor een vrijwilliger in ons gezellige technische team voor Licht en Geluid! Voor activiteiten zoals concerten, lezingen, exposities en bijeenkomsten moeten allerlei technische zaken worden aangesloten. Van microfoons tot ledlampen en van laptops tot lichttafel. Kabels uitrollen, lampen instellen en nog veel meer van deze technische zaken maar ook daarna weer netjes opruimen. Heel leuk werk in een team en je ontmoet ook musici en sprekers en kunt mee kijken achter de schermen. In de regel vinden de concerten en lezingen plaats tussen begin oktober en eind april. Vrijwel altijd 's avonds. In de namiddag wordt de zaal ingericht en de lampen afgesteld.

Ben je technisch aangelegd en of wil je dit ‘vak’ leren, meld je dan aan via Louis Swart in Ruurlo.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 3 years.
Activiteit Delen
Ruurlo Activiteiten > Vereniging Kunstkring Ruurlo > Vacature bedieining Licht & Geluid

Over Vereniging Kunstkring Ruurlo

De Vereniging KunstKring Ruurlo heeft zich tot doel gesteld cultuur dichter bij de mensen uit de regio te brengen. Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, cursussen, lezingen en exposities.
De KunstKring Ruurlo is een vereniging van vrijwilligers en heeft de ANBI-status.

In 2020 viert de KunstKring Ruurlo haar 25-jarige bestaan.
Met bijna 300 leden is de KunstKring Ruurlo een vereniging die ertoe doet. Veel van die leden zijn ook actief binnen de vereniging als vrijwilliger.
Jaarlijks worden meerdere programma’s ontwikkeld met muziek, exposities, cursussen en lezingen.