Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
(semi) professionele schilder

(semi) professionele schilder

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 mrt 2024 Voor ongeveer 8 weken
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
KlussenCoördineren
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#74984
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/semi-professionele-schilder/74984 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Coordineren en aansturen van vrijwilligers bij het schilderen van houten kozijnen en sausen van wanden

Uitgebreide omschrijving

Het Stadshuus is bezig met een forse verbouwing en vanaf ongeveer begin maart is het ook tijd om ons voor te bereiden op de afwerking van de bouw in de vorm van schilderen van alle houtkozijnen en sauzen van wanden. Deze klus zal plaats moeten vinden in ca. 6 weken vanaf begin maart tot half april. Geen zwaar of moeilijk werk, wel veel. We zoeken hiervoor een (semi-professionele) schilder, die een aantal vrijwilligers tijdens het werk kan aansturen en coördineren. Vele handen maken licht werk en dat gaat zeker op voor deze klus. We willen er een gezellig ‘project’ van maken met natuurlijk veel koffie, appeltaart en soepjes voor de harde werkers!


Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Vereniging Het Stadshuus > (semi) professionele schilder

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.