Wie gaat deze stoel bezetten?

Wie gaat deze stoel bezetten?

Structureel werk · Flexibele uren
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#58136
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Wie-gaat-deze-stoel-bezetten/58136 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze voorzitter gaat ons verlaten, maar wil geen lege stoel achterlaten.

Uitgebreide omschrijving

Onze voorzitter gaat ons verlaten, maar wil geen lege stoel achterlaten. We zoeken geen vergadertijger, geen door de wol geverfde bestuurder. Wel iemand die zich met hart en ziel wil inzetten voor het Stadshuus. Iemand die dichtbij de diversiteit aan vrijwilligers staat. En iemand die zich soepel beweegt op het culturele en maatschappelijk vlak binnen de gemeente. Iemand die vooral door zichzelf te zijn een bindende factor is.


Denk en praat jij graag mee over de richting die wij op kunnen gaan? Wil je ervaring opdoen in bestuurswerk? Dan staat die stoel voor je klaar!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.