Skip Navigation
Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

'Vroege Vogels'

4–8 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Gastheer/vrouwOndersteunend werkSociaal contact
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
#39687
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Vroege-Vogels/39687 om je aan te melden
SamenvattingBegin jij de dag graag ook op tijd? En vind je het dan al leuk om je ‘handen uit de mouwen te steken’? Dan maakt het Stadshuus in Lochem graag kennis met jou!
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar ‘vroege vogels’ die tijdens de openingstijden van 08.30 – 12.30 uur aanwezig kunnen zijn voor diverse werkzaamheden. Maar ook voor de andere dagdelen zoeken we gastvrouwen en gastheren. 


Zo ben je aanspreekpunt voor de huurders die gebruik maken van de ruimtes in het Stadshuus, zorg je voor koffie, thee en soms lunches. Je zorgt dat de gehuurde ruimtes klaar zijn voor gebruik en dat ze ook netjes worden achtergelaten. Daarnaast sta je bezoekers te woord en geef je informatie. Eigenlijk zorg je dat iedereen zich thuis voelt in de 'huiskamer' van Lochem!  


Wat bieden wij

Vereniging het Stadshuus biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Lochem. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Wij willen de binnenstad aantrekkelijker maken en bijdragen aan een vitale Lochemse samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!!

Hoe kom ik er?
Over Vereniging Het Stadshuus
Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.
#39687
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Vroege-Vogels/39687 om je aan te melden