Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Spin in het web

Spin in het web

Structureel werk
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Coördineren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#30243
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Spin-in-het-web/30243 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij voor ons team gastvrouwen en -heren in Stadshuus Lochem de nieuwe coordinator?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij
 
Het Stadshuus in Lochem is een sociaal, cultureel centrum en biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem.  

We zijn op zoek naar

een coördinator voor ons team gastvrouwen en gastheren. Vind je het leuk om dingen te organiseren, te plannen en mensen te motiveren? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat vragen we van je
 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wekelijks inroosteren van vrijwilligers. Daarnaast werk je nieuwe vrijwilligers zelf in of laat je dit doen door een ervaren vrijwilliger. Je begeleidt en motiveert vrijwilligers en geeft blijk van waardering voor hun inzet. Als het nodig is, spreek je een vrijwilliger aan op zijn of haar gedrag.
 
Wat bieden wij
 
Werken in een leuke en inspirerende omgeving. Je kunt cursussen/trainingen volgen en je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen.
 
Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.