Skip Navigation
Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Kunstliefhebber

1–4 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Organiseren
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
5 plaatsen over.
#30275
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Kunstliefhebber/30275 om je aan te melden
SamenvattingDeel jij graag de passie voor kunst en weet je hierin ook anderen mensen te inspireren? Kom dan kennismaken in het Stadshuus!
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar 

Iemand die samen met de andere leden van de kunstcommissie naar kunstenaars zoekt die in het Stadshuus willen exposeren. Je maakt hierover afspraken met de betreffende kunstenaars en 1x Per 2/3 maanden plan je een overlegvergadering met de leden van de kunstcommissie.


Wat vragen we van je

Je hebt een passie voor kunst en weet hierin je 'weg' te vinden. Kan je daarnaast goed organiseren, ben je initiatiefrijk en weet je mensen aan te sturen? Vind je het ook leuk om zelfstandig te werken, weet je te delegeren en ben je stressbestendig? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

 

Wat bieden wij

Vereniging het Stadshuus biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Lochem. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Wij willen de binnenstad aantrekkelijker maken en bijdragen aan een vitale Lochemse samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Vereniging Het Stadshuus
Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.
5 plaatsen over.
#30275
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Kunstliefhebber/30275 om je aan te melden