Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Klusser

Klusser

Structureel werk · 4–6 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkKlussen
Buurt & omgeving
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#30195
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Klusser/30195 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij iemand die voor het Stadshuus de 'handen uit de mouwen' steekt?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Handige mensen die van klussen houden. Onze klusploeg doet divers onderhoudswerk zoals het schilderen van kozijnen en deuren, herstellen van hang- en sluitwerk, op peil houden van de verlichting, plaatselijk vervangen van de vloerbedekking, timmer- en installatiewerk. Kortom alles wat nodig is om het gebouw dat inmiddels 35 jaar oud is er goed uit te laten zien. Technisch gecompliceerder werk wordt uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven.

 

Wat vragen we van je

Je vindt het leuk om de ene keer zelfstandig te werken en de andere keer met een maatje de klussen aan te pakken. Het werk kun je in eigen tempo uitvoeren waarbij het wel prettig is dat je flexibel bent en bij dringende zaken gebreken op korte termijn kan herstellen.

Daarnaast is het handig dat je kennis en interesse hebt voor techniek en dat je in oplossingen kan denken. Wij stellen een dosis humor en enthousiasme erg op prijs.

 

Wat bieden wij

Vereniging het Stadshuus biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Lochem. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Als vereniging het Stadshuus willen we de binnenstad aantrekkelijker maken en bijdragen aan een vitale Lochemse samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!!

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.