Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Gastheer/ gastvrouw

Gastheer/ gastvrouw

Structureel werk · Flexibele uren
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouwSociaal contact
Buurt & omgeving
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#30219
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Gastheer-gastvrouw/30219 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij dat iedereen zich thuisvoelt in de 'huiskamer' van Lochem?

Uitgebreide omschrijving

Als gastheer of gastvrouw houdt je van gezelligheid en een leuk gesprek. Je geeft ook informatie, wijst mensen de weg. Je hebt een belangrijke taak als een van de gezichten van het Stadshuus. Dat doe je met vele leuke collega's samen.

Vind je het leuk om gasten te ontvangen, koffie of thee te verzorgen en soms lunches en bezoekers te woord staan? Dan is de functie van gastvrouw of gastheer misschien iets voor jou!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.