Skip Navigation
Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Gastheer/ gastvrouw

2–4 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouwSociaal contact
Buurt & omgeving
10 plaatsen over.
#30219
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Gastheer-gastvrouw/30219 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij dat iedereen zich thuisvoelt in de 'huiskamer' van Lochem?
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

gastvrouwen en gastheren die tijdens de openingstijden aanwezig kunnen zijn voor diverse werkzaamheden. Zo ben je aanspreekpunt voor de huurders die gebruik maken van de ruimtes in het Stadshuus en zorg je voor koffie en thee. Je zorgt dat de gehuurde ruimtes klaar zijn voor gebruik en dat ze ook netjes worden achtergelaten. Daarnaast ontvang je de gasten die binnenlopen om de kunst te bekijken en zorg je dat iedereen zich thuis voelt in de 'huiskamer' van Lochem. 


Wat vragen we van je

Je bent representatief en je vindt het leuk om gasten en huurders te verwelkomen. Je bent klantgericht, flexibel inzetbaar en communicatief vaardig. Daarnaast kan je prima zelfstandig werken, maar ook in groepsverband. Je bent minimaal 1 dagdeel/week beschikbaar.


Wat breng je mee: een dosis humor en veel enthousiasme voor het werk. Heb je ook een actieve houding en kan je zelfstandig werken, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat bieden wij

Vereniging het Stadshuus biedt je een prachtige vrijwilligerswerkplek in het hartje van Lochem. Je komt in een gezellig en enthousiast team terecht, waarbij we er samen voor gaan. Je krijgt een goede inwerkperiode en als je dat wil, bieden we je ook cursussen en trainingen aan. Wij willen de binnenstad aantrekkelijker maken en bijdragen aan een vitale Lochemse samenleving. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!!


 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Vereniging Het Stadshuus
Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.
10 plaatsen over.
#30219
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Gastheer-gastvrouw/30219 om je aan te melden