Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Coordinator voor gastvrouwen/gastheren

Coordinator voor gastvrouwen/gastheren

Structureel werk
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#30242
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Coordinator-voor-gastvrouwengastheren/30242 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

 


We zijn op zoek naar

 


Wat vragen we van je

Je roostert gastvrouwen/gastheren in voor de dagdelen dat de verschillende activiteiten plaatsvinden. Je zorgt ervoor dat de gastvrouwen/gastheren hun taken uitvoeren volgens de voor hen opgestelde taakomschrijving en begeleidt hen daarbij. Je houd voortgangsgesprekken met de vrijwilligers en zorgt ervoor dat de nieuwe gastvrouwen/gastheren goed worden ingewerkt.

 

Wat bieden wij

 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Vereniging Het Stadshuus > Coordinator voor gastvrouwen/gastheren

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.