Skip Sidebar

Over ons

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten ...

Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Bestuurslid

Bestuurslid

Taak · 4–8 uur
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Bestuur
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Vereniging Het Stadshuus
#70513
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Het-Stadshuus/activiteiten/Bestuurslid/70513 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het bestuur van vereniging Het Stadshuus zoekt nu een nieuw lid en…
dat is misschien iets voor jou

Uitgebreide omschrijving

Een frisse blik, creativiteit en hart voor je medemensen vinden we belangrijker dan ervaring als bestuurder (maar als je die wél hebt, is dat natuurlijk prettig). We zijn op zoek naar een echte teamspeler, iemand met goede contactuele eigenschappen die opbouwende kritiek kan geven én incasseren. En uiteraard ben je het eens met onze doelstellingen en wil je die helpen uitdragen.

Als algemeen bestuurslid heb je bij vergaderingen en de besluitvorming dezelfde positie als onze voorzitter, secretaris en penningmeester, die samen het dagelijks bestuur vormen. Belangrijke aandachtspunten van het bestuur zijn het financieel beheer, huisvestingsbeleid, vrijwilligersbeleid en de continuïteit van de organisatie. Daarnaast houdt het bestuur zich samen met anderen ook bezig met het initiëren en organiseren van activiteiten.

Wil je in een klein team samenwerken en je inzetten voor de mensen in en rond Lochem door verder te bouwen aan de visie van Het Stadshuus? Dan ben jij misschien degene die we zoeken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vereniging Het Stadshuus

Het Stadshuus is een sociaal cultureel centrum in het voormalig gemeentehuis op de Markt in Lochem. Het biedt plaats aan maatschappelijke en culturele ondernemingen en er vinden diverse activiteiten en evenementen plaats voor en door inwoners van Lochem. Naast het beheer van het pand neemt Het Stadshuus zelf ook initiatieven voor activiteiten en evenementen.