Hulp bij inhoud website maken

Hulp bij inhoud website maken

Structureel werk · 1–4 uur/week
Vanuit huis
Sociale media
Buurt & omgeving
1 plaats over.
Activiteit Delen
#47877
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Vereniging-Dorpsraad-Eefde/p2p-activiteiten/Hulp-bij-inhoud-website-maken/47877 om je aan te melden

Samenvatting

Dorpsraad Eefde heeft een nieuwe website. Deze moet met tekstuele inhoud gevuld worden. We zoeken een vrijwilliger die ons daarbij helpt,

Uitgebreide omschrijving

SAMENVATTING

De Dorpsraad heeft een nieuwe website die inhoudelijk nog gevuld moet worden met tekst, foto’s en ander materiaal zodat onze activiteiten meer zichtbaar worden.

 

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om ons te helpen de website verder inhoudelijk te vullen. Iemand die graag met de Nederlandse taal werkt.

We schatten in dat er bij de start enkele dagen werk aan zit. Daarna is het vooral bijhouden en berichten op verzoek van werkgroepen en bestuur teksten plaatsen op de website. De inzet van de dagen is aan jezelf.

 

In de nabije toekomst willen we ook nieuwsbrieven uitdoen naar de leden. Het zou fijn zijn als je deze nieuwsbrief ook kunt maken.

 

WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

🗣️ Beheersing van het Nederlands

 

WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Vereniging Dorpsraad Eefde

De Dorpsraad Eefde is een vereniging en zet zich in voor een goede leefbaarheid in het dorp en het buitengebied van Eefde. De Dorpsraad wil een aanspreekpunt zijn voor de inwoners en de plaatselijke politiek over thema's als wonen, jeugd, verkeer, economie, zorg en cultuur.