Skip Navigation

VVV Lochem

Non-profit

Over ons

VVV Lochem weet wat er leeft in de gemeente Lochem. Je vindt hier de beste uit-tips, actuele informatie over attracties en musea en in de winkel zijn veel streekproducten, leuke souvenirs, routes en ...

Deel

Schatten gezocht! (m/v)

3–6 uur/week
Markt 2, 7241 AA Lochem, Netherlands
ReceptieGastheer/vrouwWinkelSociale mediaMarketing & CommunicatieComputer
Sport & Recreatie
#30270
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/VVV-Lochem/activiteiten/Schatten-gezocht-mv/30270 om je aan te melden
SamenvattingVVV Inspiratiepunt Lochem zoekt vrijwilligers die Lochem op de toeristische kaart willen zetten. Ben jij trots op Lochem en zit je vol ideeën? Meld je aan!
Uitgebreide omschrijving

Schatten gezocht! (m/v)

Lochem heeft vanaf april een nieuw, sprankelend VVV-inspiratiepunt. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die Lochem op de toeristische kaart willen zetten. Ben jij ook trots op ons mooie Lochem en zit je vol ideeën? Dan zoeken we jou!


Wat ga je doen?

Als vrijwilliger help je 2 à 4 keer per maand mee in het Inspiratiepunt met de verkoop van Lochemse artikelen en het geven van toeristische tips. 


Daarnaast help je met het ontwikkelen van leuke Lochemse uitstapjes. Samen met de rest van het team test je deze uitstapjes uit en zorgt ervoor dat er leuke routes van worden gemaakt. Je wordt hierbij ondersteund.


Je maakt deel uit van het toeristische team van de gemeente Lochem. Dat houdt in dat je samen met de rest van het team meedenkt over verbeteringen en zichtbaarheid.

Er is ook ruimte om je te ontwikkelen, we organiseren regelmatig workshops en interessante uitjes om onze kennis up-to-date te houden.


Ieder met zijn eigen talent

We zoeken jou als je een vriendelijke, gastvrije en enthousiaste houding hebt. Natuurlijk heb je hart voor Lochem. En dan bedoelen we niet alleen het stadje Lochem, maar ook alle andere dorpen van de gemeente (mensen uit andere kernen zijn bijzonder welkom!). Daarnaast weet je veel van ons toerisme of ben je bereid om je dit eigen te maken.

Om het team compleet te maken zoeken we allerlei talenten. Denk aan:

·       Mooie foto’s maken

·       Pakkende teksten schrijven

·       Het aantrekkelijk houden van de social media kanalen

·       Handige handjes voor klusjes of het maken van nieuwe dingen

·       Up-to-date houden van de evenementenkalender

·       Jongeren

·       Administratieve talenten

·       Marketingtalenten

·       Creatieve geesten


Iets voor jou?

Denk je dat we jouw talenten goed kunnen gebruiken? Reageer op deze advertentie

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over VVV Lochem
VVV Lochem weet wat er leeft in de gemeente Lochem. Je vindt hier de beste uit-tips, actuele informatie over attracties en musea en in de winkel zijn veel streekproducten, leuke souvenirs, routes en cadeaukaarten te koop.
#30270
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/VVV-Lochem/activiteiten/Schatten-gezocht-mv/30270 om je aan te melden