Werkgroep lid sportdag onbeperkt sportief

Werkgroep lid sportdag onbeperkt sportief

Structureel werk · 0–1 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Uniek Sporten
#48184
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Uniek-Sporten/activiteiten/Werkgroep-lid-sportdag-onbeperkt-sportief/48184 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een nieuw lid voor de werkgroep onbeperkt sportief. Wij houden ons bezig met de organisatie van een sportdag voor mensen met een beperking.

Uitgebreide omschrijving

1x per jaar organiseren wij de sportdag onbeperkt sportief voor mensen met een beperking uit de gemeente Lochem.

De organisatie is in handen van een vrijwillige werkgroep onder leiding van de buurtsportcoach aangepast sporten en vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen in de organisatie en op de sportdag zelf. We overleggen ongeveer 1x in de 4 a 6 weken in de avonduren voor +/- 7 a 8 maanden. Taken die gedaan moeten worden in de voorbereiding verdelen we onderling in de werkgroep. De sportdag zelf is een hele leuke en mooie ervaring voor de doelgroep, waarbij ze verschillende sporten op een laagdrempelige manier kunnen uitproberen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Uniek Sporten

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht.