Skip Sidebar
Uniek Sporten

Uniek Sporten

Non-profit

Over ons

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Op zoek naar een beweegmaatje?

Op zoek naar een beweegmaatje?

Structureel werk · 1 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddySport
Mensen met een beperkingWelzijnSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Uniek Sporten
#36804
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Uniek-Sporten/activiteiten/Op-zoek-naar-een-beweegmaatje/36804 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je graag sporten/bewegen, maar niet alleen? Dan is een maatje misschien iets voor jou . Die kan samen met jou gaan bewegen; zwemmen, fietsen of wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Hoe mooi is het om mensen met en zonder een beperking in contact te laten komen met elkaar, zodat ze samen actieve activiteiten kunnen ondernemen en een gezellig praatje kunnen maken tijdens het bewegen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Uniek Sporten > Op zoek naar een beweegmaatje?

Over Uniek Sporten

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht.