Skip Sidebar

Over ons

Het Thomashuis in Lochem is het eerste Thomashuis dat van start ging in september 2003. Aan de voet van de Lochemseberg staat ons mooie Thomashuis op loopafstand van het centrum van Lochem ...

Mensen met een beperking
Deel
Activiteitenmaatje

Activiteitenmaatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Barchemseweg 70, 7241 JG Lochem, Netherlands
BegeleidingSociaal contactKlussen
Mensen met een beperkingBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Thomashuis Lochem
#30132
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Thomashuis-Lochem/activiteiten/Activiteitenmaatje/30132 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Draag jij je steentje bij in dit liefdevol en gezellig thuis?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Het Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De bewoners en wij (de verantwoordelijke zorgverleners) wonen er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Korte communicatielijnen, warmte en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal.


We zijn op zoek naar

vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te ondernemen met onze bewoners. Dit kan in een groep, maar ook zeker individueel. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg en als vrijwilliger mag jezelf ook met ideeën komen. We hebben eventueel ook een Ford Transit bus, waar we ook een vrijwilliger voor zoeken. Met deze bus kunnen bewoners gebracht worden naar bijvoorbeeld zwemmen, paardrijden etc. Kortom; binnen het Thomashuis zijn er diverse activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken. Vind je het leuk om binnen een kleinschalige woonvorm je steentje bij te dragen, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat vragen we van je

Als vrijwilliger is het prettig dat je affiniteit hebt voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ook een vorm van enthousiasme, humor en het ondernemen van dingen wordt zeer gewaardeerd door onze bewoners. 

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Thomashuis Lochem > Activiteitenmaatje

Over Thomashuis Lochem

Het Thomashuis in Lochem is het eerste Thomashuis dat van start ging in september 2003. Aan de voet van de Lochemseberg staat ons mooie Thomashuis op loopafstand van het centrum van Lochem.
Een voormalig hotel uit 1910 die verbouwd is tot een prettig ruim en licht woonhuis voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen vormen wij een soort groot gezin waarin samen wordt geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. Gezamelijk op de bank een film kijken, een spelletje mens erger je niet spelen of een wandeling naar de markt maken zijn veel voorkomende activiteiten die wij graag samen doen.