Kookvrijwilliger

Kookvrijwilliger

Structureel werk
Hoofdstraat 61, 7213 CS Gorssel, Netherlands
Koken & eten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Sensire, De Borkel
#30191
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sutfene-De-Borkel/activiteiten/Kookvrijwilliger/30191 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koken met onze bewoners is een hele belevenis!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Borkel is een woonzorgcentrum in het centrum van Gorssel met een gevarieerd zorg- en welzijnsaanbod. Er zijn plaatsen voor mensen die zorg nodig hebben, voor mensen die verpleging nodig hebben en huurappartementen, waar mensen zelfstandig wonen. Er zijn binnen onze woonzorgcentrum verzorgingsappartementen waar men kan wonen met behoud van zelfstandigheid en privacy en toch is er professionele zorg dichtbij. Daarnaast heeft de Borkel een speciale afdeling waar cliënten met psychogeriatrische problematiek en cliënten met somatische problemen kunnen wonen.


We zijn op zoek naar

vrijwilligers die het leuk en fijn vinden om te koken voor een gezelschap van 12 bewoners. We merken dat bewoners erg genieten en meer eten van versbereide maaltijden. Het gewone huiselijke van aardappels schillen of boontjes afhalen zijn vertrouwde beelden en nodigen soms uit tot meehelpen. Ook de geuren van bijvoorbeeld versgemaakte appelmoes nodigen uit tot eten. De warme maaltijd is per afdeling op een ander tijdstip, afgestemd op de bewoners. De benodigdheden voor de maaltijd worden in overleg besteld door onze woonassistentes. 


Wat vragen we van je

Hou je van koken en vind je het leuk om dit te doen voor een groep van 6 tot 8 bewoners? De interactie met de bewoners kan mooi zijn, maar zal per keer verschillend zijn. Ben je daarnaast geduldig, rustig en heb je affiniteit met onze bewoners? Laat het ons weten, want de bewoners maken graag kennis met jouw kookkunsten! 


Wat bieden wij

Wij zijn blij met onze vrijwilligers en je staat er als vrijwilliger dan ook niet alleen voor.  Je wordt ingewerkt door mee te lopen met andere vrijwilligers die bekend zijn met de bewoners .Voor vragen kun je terecht bij de zorgmedewerkers, die altijd aanwezig zijn. We zorgen daarnaast voor een goede verzekering en een reële reiskostenvergoeding.

 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Sensire, De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.