Skip Sidebar

Over ons

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de ...

OuderenBuurt & omgevingZorg
Deel
Koffievrijwilliger

Koffievrijwilliger

Structureel werk
Hoofdstraat 61, 7213 CS Gorssel, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Sensire, De Borkel
#30192
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sutfene-De-Borkel/activiteiten/Koffievrijwilliger/30192 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorg jij voor een gezellig koffiemomentje met onze bewoners?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Borkel is een woonzorgcentrum in het centrum van Gorssel met een gevarieerd zorg- en welzijnsaanbod. Er zijn plaatsen voor mensen die zorg nodig hebben, voor mensen die verpleging nodig hebben en huurappartementen, waar mensen zelfstandig wonen. Er zijn binnen onze woonzorgcentrum verzorgingsappartementen waar men kan wonen met behoud van zelfstandigheid en privacy en toch is er professionele zorg dichtbij. Daarnaast heeft de Borkel een speciale afdeling waar cliënten met psychogeriatrische problematiek en cliënten met somatische problemen kunnen wonen.


We zijn op zoek naar

vrijwilligers die onze bewoners een gezellig koffiemomentje kunnen bezorgen!


Wat vragen we van je

Het is prettig als je om 10.00 uur aanwezig bent om de voorbereidingen te verzorgen voor de koffie, zoals het klaarzetten van de kopjes en het zetten van koffie. De bewoners die klaar zijn komen rond 10.30 uur naar de huiskamer om daar gezamenlijk koffie te drinken. Samen een praatje maken zorgt voor de gezelligheid. Het is fijn als je wel tot 11.30 uur kunt blijven. 

 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Sensire, De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.