Skip Sidebar

Over ons

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de ...

OuderenBuurt & omgevingZorg
Deel
Kan jij lekker koken?

Kan jij lekker koken?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Hoofdstraat 61, 7213 CS Gorssel, Netherlands
HulpverleningKoken & etenZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sensire, De Borkel
#30598
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sutfene-De-Borkel/activiteiten/Kan-jij-lekker-koken/30598 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koken met een aantal bewoners van De Borkel is een hele belevenis! Neem jij ze mee in jouw kookkunsten?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

vrijwilligers die het leuk en fijn vinden om te koken voor een gezelschap van 6 tot 8 bewoners. We merken dat bewoners erg genieten en meer eten van versbereide maaltijden. Het gewone huiselijke van aardappels schillen of boontjes afhalen zijn vertrouwde beelden en nodigen soms uit tot meehelpen. Ook de geuren van bijvoorbeeld versgemaakte appelmoes nodigen uit tot eten. De warme maaltijd is per afdeling op een ander tijdstip, afgestemd op de bewoners. De benodigdheden voor de maaltijd worden in overleg besteld door onze woonassistentes. 


Wat vragen we van je

Hou je van koken en vind je het leuk om dit te doen voor een groep van 6 tot 8 bewoners? De interactie met de bewoners kan mooi zijn, maar zal per keer verschillend zijn. Ben je daarnaast geduldig, rustig en heb je affiniteit met onze bewoners? Laat het ons weten, want de bewoners maken graag kennis met jouw kookkunsten! 


Wat bieden wij

Wij zijn blij met onze vrijwilligers en je staat er als vrijwilliger dan ook niet alleen voor. Je wordt ingewerkt door mee te lopen met andere vrijwilligers die bekend zijn met de bewoners .Voor vragen kun je terecht bij de zorgmedewerkers, die altijd aanwezig zijn. We zorgen daarnaast voor een goede verzekering en een reële reiskostenvergoeding.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Sensire, De Borkel > Kan jij lekker koken?

Over Sensire, De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.