Skip Sidebar

Over ons

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de ...

OuderenBuurt & omgevingZorg
Deel
Inzetten eigen talenten

Inzetten eigen talenten

Structureel werk · 1–3 uur/week
Hoofdstraat 61, 7213 CS Gorssel, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contact
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Sensire, De Borkel
#30190
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sutfene-De-Borkel/activiteiten/Inzetten-eigen-talenten/30190 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zet je eigen talenten in en maak samen het verschil voor onze bewoners.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Als je het leuk vindt om te werken met ouderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze verschillende afdelingen hebben wij plek voor vrijwilligers en zijn er veel verschillende werkzaamheden die je zou kunnen doen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij kijken waar jouw talent ligt en natuurlijk ook wat jou voldoening zou geven in het werk. Binnen een woonzorgcentrum als De Borkel is dagelijks zoveel te doen, dat er voor iedereen passende activiteiten zijn. 


Wat vragen we van je

Het welzijn en welbevinden van ouderen, daar zijn we bij De Borkel, 24 uur per dag voor in touw. En we vinden dat we daar nooit genoeg tijd en energie in kunnen steken. We zijn daarom heel blij met de inzet van vele vrijwilligers die ons ondersteunen. 

Vrijwilligerswerk bij De Borkel staat open voor iedereen. Vanzelfsprekend moet je geïnteresseerd zijn in de omgang met ouderen. Maar je hoeft geen gediplomeerd verpleegkundige te zijn of ervaring te hebben op dit gebied. 

 

Wat bieden wij

Er zijn veel mogelijkheden binnen woonzorggroep De Borkel om je eigen talenten in te zetten. Daarbij is vrijwilligerswerk gewoon hartstikke leuk! Het geeft voldoening en je krijgt er veel waardering, zelfontplooiing en zinvolle tijdsbesteding voor terug. Je komt bij ons terecht in leuke teams, waarin ook jouw mening van belang is. Woonzorggroep De Borkel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en je eigen kwaliteiten in te zetten. Hiernaast is het vrijwilligerswerk goed geregeld door middel van heldere afspraken. Eveneens is er een vrijwilligerscoördinator werkzaam die zorgt voor professionele begeleiding en bieden we de mogelijkheid om eerst met andere vrijwilligers mee te lopen om zo een goed beeld te kunnen vormen van je werkzaamheden. Ook enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak samen het verschil voor onze bewoners!  


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Gorssel Activiteiten > Sensire, De Borkel > Inzetten eigen talenten

Over Sensire, De Borkel

In De Borkel wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.