Skip Sidebar
Sunny Sunday

Sunny Sunday

Non-profit

Over ons

Chillen in het Openluchttheater!
Of het een zonnige zondag wordt is natuurlijk altijd de vraag, maar één ding is zeker: je kunt genieten van muziek, theater, capoeira-dans en van lekkere hapjes en ...

Kunst & cultuur
Deel
Sunny's Kitchen

Sunny's Kitchen

Structureel werk
Onder Langs 8, 7241 JT Lochem, Netherlands
Koken & eten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sunny Sunday
#30259
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Sunny-Sunday/activiteiten/Sunnys-Kitchen/30259 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij helemaal gek op koken en maak je de lekkerste hapjes? Dan zou het toch leuk zijn als je het aan iedereen zou kunnen laten proeven? Dat kan dit jaar op 25 augustus tijdens Sunny Sunday in het openluchttheater Lochem. Serveer jouw lekkerste zomerse recept en verdien er ook nog wat geld mee.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn het team achter het evenement Sunny Sunday in het Openluchttheater Lochem. Met z’n 5en zijn we maanden van te voren al de leukste plannen aan het maken, die vervolgens opgepakt worden door een grote groep vrijwilligers van het Openluchttheater Lochem. Samen zorgen we voor een zonnige zondag in de breedste zin van het woord op zondag 25 aug 2019. 

We zijn op zoek naar

Ben jij helemaal gek op koken en maak je de lekkerste hapjes?? Dan zou het toch leuk zijn als je het aan iedereen zou kunnen laten proeven? Dat kan dit jaar op 25 aug tijdens Sunny Sunday in het openluchttheater Lochem. Serveer jouw lekkerste zomerse recept aan de bezoekers van Sunny Sunday. Dus hou jij van koken en schroom je niet om voor een grote groep mensen wat lekkers klaar te maken, dan zouden we het leuk vinden om in contact met je te komen. 
Mocht je Sunny Sunday een ontzettend leuk evenement vinden, maar is koken niet helemaal je ding, dan ben je ook meer dan welkom om contact met ons te zoeken. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar leuke mensen die met ons Sunny Sunday nog leuker kunnen maken. 

Wat vragen we van je

We vragen iemand die natuurlijk heerlijk kan koken maar ook enige ervaring heeft met het koken voor grote groepen. Het zou namelijk kunnen zijn, dat je gerecht zo populair is dat je tijdens sunny Sunday wel 500 bezoekers ermee mag verblijden. 
 
Wat bieden wij

Vrijwilligerswerk doen in het openluchttheater Lochem voelt als vakantie. Het is een prachtige plek dat wordt onderhouden door veel vrijwilligers. Het is een fijne groep mensen die actief meedenken om een succes te maken van het evenement. In overleg is er veel mogelijk. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers beschikbaar om je te ondersteunen tijdens bijvoorbeeld de uitgifte etc.
 

Interesse?
Als je op 'Reageren op deze vacature' klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Sunny Sunday > Sunny's Kitchen

Over Sunny Sunday

Chillen in het Openluchttheater!
Of het een zonnige zondag wordt is natuurlijk altijd de vraag, maar één ding is zeker: je kunt genieten van muziek, theater, capoeira-dans en van lekkere hapjes en drankjes. Lekker lui met je voetjes in het zand, met je billen op een hooibaal of languit in een hangmat. Ontmoeten en bijkletsen na een lange zomervakantie. Liever actief? Volg dan een leuke workshop, een yogales of ga op avonturenpad! Sunny Sunday: een beetje stoer, een beetje hippy en héél relaxed...