Sta jij er voor onze vrijwilligers?

Sta jij er voor onze vrijwilligers?

Structureel werk · 6 uur/week
Wilpsedijk 2, 7384 CC Wilp, Netherlands
Coördineren
Kunst & cultuurBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk
#30280
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stoomhoutzagerij-Wilpsche-Dijk/activiteiten/Sta-jij-er-voor-onze-vrijwilligers/30280 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk in Wilp zoeken wij een Vrijwilligerscoördinator. Zie jij het als een uitdaging om onze vrijwilligers te werven en te begeleiden?.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk renoveert en bouwt aan de oude en vervallen stoomhoutzagerij in Wilp. Er werken zo'n 70 vrijwilligers op het enorme terrein. We zagen hele bomen, we maken stoere houten tafels en mooie klompen. We hebben een kraan en shovels, een stoommachine en lintzagen. Zo groot heb je ze nog nooit gezien! Bekijk onze Facebook pagina voor een verdere indruk.


We zijn op zoek naar

een coördinator voor onze vrijwilligers. Je neemt initiatief en kan goed communiceren en organiseren. Je laat regelmatig je neus zien op de zagerij in Wilp maar veel kan ook thuis gebeuren.

 

Wat vragen we 

- Samen met het bestuur werk je aan vrijwilligersbeleid

- Werven van nieuwe vrijwilligers

- Aansturen van vrijwilligers

- Vrijwilligersovereenkomsten opstellen

- Aanspreekpunt voor vrijwilligerszaken 

- Geschatte tijd 6 uur per week, later wat minder

 

Wat bieden wij

Een nauwe samenwerking met een van de bestuursleden. Als je het een beetje in de vingers hebt kan je lekker je gang gaan als Vrijwilligerscoördinator. Leuk werk met veel contacten en kansen om initiatief te nemen. We hebben veel gezelligheid, uitstekende koffie en thee en soms veel herrie (maar dat hoort nou eenmaal bij de zagerij) 

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk met als doel om de oude zagerij, gelegen aan de Wilpsedijk 2 in Wilp (gemeente Voorst) weer in oude luister te herstellen en dit industrieel erfgoed te behouden. Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk zet in voor het behoud van ambachtelijke houtbewerking. In onze historische klompenmakerij, de oudste van Nederland, en de houtzagerij houden we deze unieke historische productie-processen in stand. De producten van het oude ambacht passen naadloos in je moderne interieur! Stoomhoutzagerij De Wilpsche Dijk houdt rekening met al je specifieke wensen