Skip Navigation
Over ons

Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Redacteur

1 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
#30157
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-t-Oude-Kinderboek/activiteiten/Redacteur/30157 om je aan te melden
SamenvattingTerug naar de geschiedenis of naar je jeugd. Zorg ervoor dat Stichting 't Oude Kinderboek een plaats blijft houden in ons culturele leven! Klim jij voor ons in de pen?
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

een redacteur. Wij zoeken iemand die leuke artikelen kan schrijven over oude kinderboeken, maar ook vorm kan geven aan onze nieuwsbrief het 'Stokpaardje'.


Wat vragen we van je

Schrijf je graag en weet je dingen leuk op papier te zetten. Heb je daarnaast affiniteit met oude kinderboeken en wil je meedenken in het vormgeven van onze nieuwsbrief? Schrijf ons dan, wij gaan graag met je in gesprek.

 


Wat wij vrijwilligers aanbiedenđź’¸ Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting 't Oude Kinderboek
Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel erfgoed. Stichting 't Oude Kinderboek beheert met een team van vrijwilligers een collectie van 25.000 oude kinderboeken.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
#30157
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-t-Oude-Kinderboek/activiteiten/Redacteur/30157 om je aan te melden