Skip Sidebar

Over ons

Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Boekenwurm

1–2 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
OnderzoekOndersteunend werk
OnderwijsKunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#30158
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-t-Oude-Kinderboek/activiteiten/Boekenwurm/30158 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Terug naar de geschiedenis of naar je jeugd? Jouw inzet zorgt ervoor dat Stichting 't Oude Kinderboek een plaats blijft houden in ons culturele leven!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Word jij ook zo enthousiast van boeken en heb je een dagdeel in de week vrij om ons te helpen met onze collectie? Zo beoordeel je schenkingen en of deze passen binnen onze collectie. Je neemt boeken en mutaties op volgens vaste procedures. Daarnaast selecteer je boeken voor reparatie, verkoop en/ of langdurige uitleen.


Wat vragen we van je

Heb je ook iets met oude kinderboeken en vind je het leuk om boeken op diverse manieren te beoordelen? Werk je nauwkeurig en draag je graag je steentje bij aan dit cultureel erfgoed? Laat het ons dan weten!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Stichting 't Oude Kinderboek

Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel erfgoed. Stichting 't Oude Kinderboek beheert met een team van vrijwilligers een collectie van 25.000 oude kinderboeken.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit