Skip Navigation
Over ons

Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Bestuursleden

1 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Netherlands
Bestuur
Kunst & cultuurOnderwijs
4 plaatsen over.
#30153
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-t-Oude-Kinderboek/activiteiten/Bestuursleden/30153 om je aan te melden
SamenvattingTerug naar de geschiedenis of naar je jeugd! Zorg ervoor dat Stichting 't Oude Kinderboek een plaats blijft houden in ons culturele leven!
Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

nieuwe bestuursleden die de stichting een plaats kunnen geven in de lokale gemeenschap in Lochem en de stichting verder willen uitbouwen tot een geziene partner in de wereld van het oude kinderboek.


Wat vragen we van je

Heb je affiniteit met oude kinderboeken en ben je o.a. deskundig en ervaren op literair collectiebeleid of het ontwikkelen van museale en culturele activiteiten? Meld je aan en ga met ons de uitdaging aan om de stichting verder uit te bouwen!

 

Wat wij vrijwilligers aanbiedenđź’¸ Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting 't Oude Kinderboek
Oude kinderboeken vertellen ons veel over vroeger en zijn daarnaast een bron van genoegen; terug naar je jeugd waarin je genoot van het verhaal en de plaatjes. Kortom; oude kinderboeken zijn cultureel erfgoed. Stichting 't Oude Kinderboek beheert met een team van vrijwilligers een collectie van 25.000 oude kinderboeken.
4 plaatsen over.
#30153
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-t-Oude-Kinderboek/activiteiten/Bestuursleden/30153 om je aan te melden