Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Wat heerlijk, een half uurtje een frisse neus halen

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Buiten
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#59908
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Wat-heerlijk-een-half-uurtje-een-frisse-neus-halen/59908 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat heerlijk: een half uurtje een frisse neus halen! Wie duwt de rolstoel van een inwoonter uit Lochem?

Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster uit Lochem gaat graag naar buiten. Daarbij is ze afhankelijk van een rolstoel. Ze heeft een fijn netwerk, maar helaas is er niet iemand die af en toe met haar in de rolstoel naar buiten kan. Wie zou haar af en toe een handje willen duwen?


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Welzijn Lochem > Wat heerlijk, een half uurtje een frisse neus halen

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.