Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Samen naar de weekmarkt

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenBuiten
OuderenWelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#59901
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-naar-de-weekmarkt/59901 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen naar de woensdagmarkt in Lochem en helpen bij het afrekenen van de boodschappen.

Uitgebreide omschrijving

Een bezoekje aan de weekmarkt op de woensdagochtend in Lochem. Een inwoonster uit Lochem doet dit graag. Ze zit in een elektrische rolstoel en krijgt hulp van haar hondjes. Maar bij het afrekenen en om de gekochte artikelen in de tas te doen, heeft ze hulp nodig. Wie wil met haar, bijvoorbeeld om de week, naar de weekmarkt?


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Stichting Welzijn Lochem > Samen naar de weekmarkt

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.