Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Samen klusjes in huis oppakken

Samen klusjes in huis oppakken

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Epse, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenKlussen
OuderenWelzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#63217
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-klusjes-in-huis-oppakken/63217 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen een aantal klusjes in huis oppakken

Uitgebreide omschrijving

Een 68-jarige inwoonster uit Epse is zeer energiek en zet zich in voor allerlei vrijwilligerswerk in haar dorp. Ze woont nog niet zo lang in Epse en heeft nog een aantal klusjes in huis die ze graag wil oppakken. Maar om dit enigszins gestructureerd te doen (en af te maken), dat lukt haar niet. Ze zoekt iemand die samen met haar structuur aan kan brengen en aan de slag wil gaan. Natuurlijk betaalt ze de persoon dan de vergoeding die een Welzijn Lochem-klusvrijwilliger ook zou ontvangen (€5 per uur). 

 

Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Epse Activiteiten > Welzijn Lochem > Samen klusjes in huis oppakken

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.