Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Samen fotograferen

Samen fotograferen

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddy
Welzijn
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#79163
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Samen-fotograferen/79163 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wie vindt het leuk om samen foto's te maken en te bespreken?

Uitgebreide omschrijving

Een enthousiaste amateur fotograaf uit Lochem vindt het leuk om zijn hobby te delen. 

Bijvoorbeeld om samen erop uit te trekken om een onderwerp te fotograferen en later samen de gemaakte foto’s te bespreken.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Samen fotograferen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.