Skip Sidebar

Over ons

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL ...

OuderenKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Meerijden om boodschappen te doen

Structureel werk · Flexibele uren
Epse, Gelderland, Nederland
Vervoer
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Stichting Welzijn Lochem
#59900
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Meerijden-om-boodschappen-te-doen/59900 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een inwoonster uit Epse rijdt graag af en toe mee om een boodschapje te doen in Gorssel of Deventer.

Uitgebreide omschrijving

Een inwoonster op leeftijd, wonend in Epse, gaat nog regelmatig met de bus naar Deventer om daar wat boodschapjes te doen. Maar ze zou het ook fijn vinden om af en toe eens, ‘s middag, met iemand uit Epse mee te kunnen rijden om een boodschapje in Gorssel of in Deventer te doen.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van SWL brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Epse Activiteiten > Stichting Welzijn Lochem > Meerijden om boodschappen te doen

Over Stichting Welzijn Lochem

SWL is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt SWL bewoners en initiatieven. SWL is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.