Kook- en eetgezelschap

Kook- en eetgezelschap

Structureel werk · 1 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Koken & eten
OuderenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30320
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Kook--en-eetgezelschap/30320 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koken en samen eten verbindt enorm. Er zijn ouderen voor wie dit een hoogtepunt van de week kan zijn.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Vind je het leuk om voor een oudere inwoner uit de gemeente Lochem, die niet meer zo vaak de deur uitkomt, een heerlijke maaltijd te koken? Misschien brengt de geur van het eten wel herinneringen boven, die aanleiding kunnen zijn voor een gezellig gesprek. De maaltijd eet je samen op. De kosten voor de maaltijd worden vergoed.


Wat vragen we van je

Je vindt het gezellig om samen of voor anderen te koken. Je bent zelfstandig, empathisch en belangstellend naar de ander. Ook is het belangrijk dat je je eigen grenzen kan aangeven.

  

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.