Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Kleine wandeling maken met inwoner Lochem en zijn hondje.

Kleine wandeling maken met inwoner Lochem en zijn hondje.

Structureel werk · Flexibele uren
Lochem, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyDe hond uitlaten
WelzijnOuderen
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#78732
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Kleine-wandeling-maken-met-inwoner-Lochem-en-zijn-hondje/78732 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de middag een kleine wandeling maken met inwoner uit Lochem en zijn hondje.

Uitgebreide omschrijving

Deze inwoner uit noordoost Lochem heeft fijn contact met z’n buren. Zijn buren zijn ook zijn mantelzorgers. ‘s Morgens heeft dhr. zo zijn vaste huishoudelijke activiteiten, maar in de middag (rond 15.00 uur) zou hij het gezellig vinden als iemand met hem en zijn hondje zou meelopen. Plat proaten doet hij graag, maar hoeft niet hoor 😊.


Samen iets ondernemen, samen een kopje koffie of thee drinken, maatjes doen het graag. Het maatjesproject van Welzijn Lochem brengt mensen bij elkaar, zorgt voor een juiste match en waar nodig voor ondersteuning en begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > Kleine wandeling maken met inwoner Lochem en zijn hondje.

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.