Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Groene vingers

Groene vingers

Structureel werk · 1–4 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkAdvies & MentoringBuiten
OuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30325
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Groene-vingers/30325 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou jij ook zo van tuinieren? En heb je wellicht wat uurtjes over om bij een plaatsgenoot een handje te helpen in de tuin?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

iemand die het leuk vindt om andere mensen te helpen in de tuin. Voor de diverse kernen zijn we op zoek naar mensen met groene vingers. Ben jij toevallig die persoon? Reageer dan snel, wij maken graag kennis met je! 


Wat vragen we van je

Zelfstandig wonenden uit de gehele gemeente kunnen hulp vragen bij Welzijn Lochem als zij vanwege gezondheid of beperking problemen ervaren bij het uitvoeren van praktische klusjes, zoals een tuinklusje. Een vrijwilliger wordt dan voor maximaal 4 uur per keer ingezet. Bijvoorbeeld om onkruid te wieden, een struikje te snoeien e.d. 


Wat bieden wij

Voor deze werkzaamheden krijg je een onkostenvergoeding van 5 euro per uur. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.