Skip Sidebar
Welzijn Lochem

Welzijn Lochem

Non-profit

Over ons

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deel
'Er zijn' voor mensen

'Er zijn' voor mensen

Structureel werk · 1–2 uur/week
Doctor Rivestraat 1, 7241 AS Lochem, Netherlands
Ondersteunend werkSociaal contact
OuderenWelzijn
Activiteit Delen
Welzijn Lochem
#30299
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Stichting-Welzijn-Lochem2/activiteiten/Er-zijn-voor-mensen/30299 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je regelmatig een ochtend, middag of avond beschikbaar en wil je iets voor een ander betekenen? Geef je op als bezoek- en ondersteunings (BOS) vrijwilliger, zodat je er kunt zijn voor andere mensen.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Bezoek- en ondersteuningsvrijwilligers (BOS-vrijwilligers) zorgen ervoor dat de partner van een gehandicapte, chronisch zieke of dementerende ook even tijd voor zichzelf heeft. Ook kan het zijn dat de mantelzorger op afstand woont. De BOS-vrijwilliger gaat graag met mensen om en heeft oog voor de medemens.


Wat bieden wij

De BOS-vrijwilliger kan regelmatig bijscholingen en thema-ochtenden bijwonen. Ook vindt 4 maal per jaar een overleg met alle BOS-vrijwilligers uit Gorssel of Lochem plaats. Je krijgt ondersteuning van de BOS-coordinator, een ouderenconsulent en de vrijwilligerscoördinator van Welzijn Lochem.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > Welzijn Lochem > 'Er zijn' voor mensen

Over Welzijn Lochem

Welzijn Lochem is een onafhankelijke lokale welzijnsorganisatie voor alle burgers, jong en oud, zelfstandig en kwetsbaar in de gemeente Lochem. Onder het motto “de burger centraal “ versterkt en ondersteunt Welzijn Lochem bewoners en initiatieven. Welzijn Lochem is een ondernemende welzijnsexpert, betrokken van visie tot uitvoering. Zonder winstoogmerk het algemeen belang dienend.